Σάββατο 12 Απριλίου 2014

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ (ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ)


Εμείς που αντιλαμβανόμαστε την πραγματικότητα της Ξένης Κατοχής και της Νέας Τάξης, εμείς που δεν κατάπιαμε τα τερατολογήματα της «κρίσης» και του «χρέους», εμείς που γνωριστήκαμε μέσα από κινητοποιήσεις των Αγανακτισμένων, εναντίον των χαρατσιών, των διοδίων, του Ηλεκτρονικού Φακελώματος, της «Κάρτας του Πολίτη», της επίταξης των ανθρωπίνων οργάνων…

Εμείς καταλήξαμε στην απόφαση να διατυπώσουμε και να κοινοποιήσουμε τις απόψεις μας, να αγωνιστούμε για την ελευθερία της πατρίδας, την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και την ευημερία του βασανισμένου και συκοφαντημένου Ελληνικού Λαού.

Να διεκδικήσουμε Ελεύθερη Ελλάδα, γιατί:
·           Δεν είναι «κρίση».

·        ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ !

·        Δεν υπάρχει «χρέος».

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ

«τον ξέρομε τον ένοχο και είναι γνωστή η αιτία»



Η Ελλάδα (όπως έχει αντιληφθεί η πλειοψηφία των Ελλήνων που μιλά για 4ο Ράιχ) δεν βιώνει «κρίση» αλλά Ξένη Κατοχή, τη 2η Γερμανική Κατοχή -από τον Απρίλιο 2010· με γερμανό γκαουλάιτερ (gauleiter) και «Υπουργό Ελλάδας», κατά τα πρότυπα των αποικιών του προπερασμένου αιώνα. Επίσης είναι απόλυτα σωστό, και επιστημονικά ακριβές, ότι δεν αντιμετωπίζουμε γενικά κάποιες αντιλαϊκές πολιτικές, αλλά το ολοκληρωμένο, διατυπωμένο πολιτικό δόγμα της Νέας Τάξης που είναι η σημερινή εκδοχή του Γερμανικού Φασισμού.

Εκτελεστικό όργανο της Νέας Τάξης, στην Ευρώπη, είναι η Γερμανία, οι Γερμανοί (το Γερμανικό Κράτος). Η Ελλάδα όντως αποτελεί το πειραματόζωο της Νέας Τάξης, αν επικρατήσει στη χώρα μας, θα επεκταθεί στις χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου και κατόπιν σε όλη την Ευρώπη.

Η Γερμανία ασκεί κατοχή στην Ελλάδα και μοιράζεται (όπως στην 1η Γερμανική Κατοχή 1941-1944) τη λεία της, κατά τα συμφέροντά της, με τους άλλους συνεταίρους της -τους «συμμάχους»· ελέγχει την πλειοψηφία του πολιτικού προσωπικού της Ελλάδας με σχέση εργοδότη-υπαλλήλου, πριμοδοτεί το πιο παρασιτικό τμήμα της οικονομίας και κατευθύνει σχεδόν το σύνολο της «πνευματικής ηγεσίας» της χώρας.

Αυτή είναι η πραγματικότητα. Το ζήτημα είναι πρώτα εθνικό και μετά κοινωνικό, όπως και στην 1η Γερμανική Κατοχή 1941-44, όταν πάλι η Γερμανία προκαλούσε την πείνα και τον θάνατο.

Αυτή είναι η αλήθεια. Ο εχθρός δεν είναι απρόσωπος, δεν είναι μια «κρίση» που δεν γνωρίζουμε από πού έρχεται και πώς θα τελειώσει, δεν είναι αφηρημένα οι αγορές και το «κακό σύστημα». Ο εχθρός έχει πρόσωπο, είναι από παλιά γνωστός, και μπορούμε να τον αντιμετωπίσουμε.



ΤΑ ΝΕΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ «ΣΥΜΜΑΧΩΝ»

ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

«Σπαθιά κρατούσαν οι οχτροί, και ’μείς τα πήραμε για φυλακτά»



Οι Γερμανοί, και λοιποί «σύμμαχοι», χρησιμοποιώντας όπλα οικονομικά και κυρίως επικοινωνιακά, πετυχαίνουν τα αποτελέσματα μιας πολεμικής ήττας σε βάρος της Ελλάδας, αναίμακτα για αυτούς χωρίς να χάσουν ούτε ένα στρατιώτη. Εμείς έχουμε χιλιάδες νεκρούς που συνέχεια θα πολλαπλασιάζονται από αυτοκτονίες, από έλλειψη στοιχειώδους ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης κτλ

H μέθοδος τους είναι εξαιρετικά απλή: ελέγχοντας απόλυτα μέσω του Ευρώ και της Τρόικας, περιορίζουν δραματικά την κυκλοφορία του χρήματος και καταστρέφουν την οικονομία της χώρας. Η μείωση μισθών και συντάξεων, η αύξηση της φορολογίας-χαρατσιών και η αύξηση της τιμής των βασικών προϊόντων και υπηρεσιών (ηλεκτροδότησης, υδροδότησης, συγκοινωνιών κ.ά.) έχει αυτόν τον σκοπό, να στερήσει από την οικονομία το χρήμα που χρειάζεται για να κινηθεί. Εργαζόμενοι, παραγωγικές επιχειρήσεις και κράτος μένουν χωρίς χρήμα, η αγορά πεθαίνει, τίποτα δεν μπορεί να λειτουργήσει, η ανεργία και η εξαθλίωση διογκώνονται. Παράλληλα το πιο παραγωγικό και νεαρό τμήμα του πληθυσμού μας οδηγείται από την απόγνωση στη μετανάστευση.

Το Έθνος ηττάται, ο Λαός υποδουλώνεται χωρίς να πέσει ούτε ένας πυροβολισμός!

Οι «σύμμαχοι» μιλούν για «χρέος», με ψεύτικα στοιχεία και «οικονομικούς όρους» που χρησιμοποιούν παραπλανητικά. Όμως, το χρήμα υπό την μορφή του χαρτονομίσματος δεν έχει πια χρυσό αντίκρισμα, αλλά και το χαρτονόμισμα που κυκλοφορεί δεν είναι ούτε το 3% του συνολικού χρήματος που είναι πια λογιστικές εγγραφές -δηλαδή σκέτος αέρας. Αυτή είναι και η «βοήθεια», οι «δόσεις» και τα «δις» που δήθεν μας δίνουν -σκέτος αέρας. Οι «σύμμαχοι» -αλλά και η Ελλάδα- μπορούν να εκδώσουν όσο χρήμα θέλουν (λογιστικό ή υλικό), όμως οι «σύμμαχοι» δεν επιτρέπουν στην Ελλάδα να εκδώσει χρήμα, γιατί ο σκοπός τους είναι να εξαθλιώσουν τους Έλληνες για να την λεηλατήσουν.

Επιπλέον εφαρμόζουν οργανωμένο Ψυχολογικό Πόλεμο από «ΜΜΕ», «ΜΚΟ», «φιλοσόφους» και προδότες πολιτικούς, για να χάσει ο Ελληνικός Λαός τον αυτοσεβασμό και την αυτοεκτίμησή του και να πιστέψει ότι είναι «κοπρίτης», «λαμόγιο» και «ρατσιστής», οπωσδήποτε «ηθικά κατώτερος» από τους «συμμάχους», συνεπώς δίκαια τιμωρείται από αυτούς.

 Και βέβαια την Εικονική Πραγματικότητα της «κρίσης», για να σκεπάσουν την αλήθεια της Ξένης Κατοχής, μια «κρίση» που λαός πρέπει να υποστεί αδιαμαρτύρητα. Όπως και στην 1η Γερμανική Κατοχή 1941-44,κραύγαζαν Γερμανοί και δωσίλογοι: «Ευρισκόμεθα εν μέσω κρίσεως!».

Σήμερα χρησιμοποιούν τους διεφθαρμένους συνεργάτες τους στον κρατικό μηχανισμό (μαυραγορίτες, μεσάζοντες, αεριτζήδες) για να ασκήσουν εξουσία και έχουν μεταβάλει σε επίσημο Διοικητικό Σύστημα τη διαφθορά· έχουν εξαγοράσει με απίστευτα προνόμια και υλικές απολαβές την πολιτική και τη συνδικαλιστική ηγεσία, ισόβιες αποσπάσεις από την εργασία, απρόσκοπτη καριέρα κτλ

Προκειμένου να αφανίσουν κάθε στήριγμα για συλλογική αντίσταση (Έθνος, γλώσσα, μνήμη…) παραποιούν την ιστορική αλήθεια· αποπροσανατολίζουν την Παιδεία, από τον σκοπό της γνώσης στηv αγγαρεία απομνημόνευσης ασύνδετων πληροφοριών· λοιδορούν τον Λαϊκό μας Πολιτισμό και δίνουν ασύστολα χρήμα και τίτλους στους αποστάτες διανοούμενους και εκπαιδευτικούς, ενώ στερούν τα στοιχειώδη από την αδέσμευτη επιστημονική έρευνα. Στήνουν τη νεοταξική Εκπαίδευση της Αμάθειας προσαρμοσμένη στα συμφέροντα των πολυεθνικών και των ξένων πρεσβειών. Για όλα αυτά συντηρούν ιδεολογική αστυνομία -τους «Φωτιστές»- που υπαγορεύει την πολιτική και επιστημονική «ορθότητα», δυσφημίζει και καταδιώκει (με μηνύσεις, απολύσεις, δυσμενείς μεταθέσεις) τους πατριώτες διανοούμενους.

Όμως ερείσματα της σημερινής Γερμανικής Κατοχής, εκτός από τα απροκάλυπτα κατοχικά- νεοταξικά κόμματα, βρίσκονται, ατυχώς, και ανάμεσα σε απόψεις μιας μερίδας του Ελληνικού Λαού για τους «προοδευμένους» συμμάχους μας: από την Αριστερά που χαρακτηρίζει τη Γερμανία ως χώρα με (;) «απαράμιλλη λογική» έως τη Χιτλερική Συμμορία που εμπνέεται από τον Γερμανικό Φασισμό.

Το να αποδώσουμε στους «συμμάχους» κατακτητές τις ευθύνες τους και να μετρήσουμε την τιμή που ακριβώς έχουν (που προκύπτει από τη στοιχειώδη γνώση της Ιστορίας και του παρόντος χρόνου) είναι το πρώτο βήμα για την Εθνική μας Απελευθέρωση.



Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ

Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΙΤΙΣΜΟΥ

«μες στους λάκκους που ‘καψε η πυρκαγιά»



Η Γερμανία (που έχει φορέσει την προβιά της Ευρώπης) κατάφερε να καταστρέψει κατά 70% τουλάχιστον την Πραγματική μας Οικονομία (βιομηχανία, βιοτεχνία, αγροτιά, εμπόριο-μεταφορές, τουρισμό…). Αυτό, αρχικά, επιτεύχθηκε με τις «επιδοτήσεις», τα «πακέτα» και τις ποσοστώσεις. Πήραμε «χρήμα» για να κλείσουμε τις βιοτεχνίες μας, να θάψουμε τα φρούτα μας, να βουλιάξουμε τα καΐκια μας. Για κάθε ένα (1) Ευρώ που παίρναμε από «ΕΟΚ» και «ΕΕ» καταναλώναμε έξι (6) για να αγοράσουμε, κυρίως, τα γερμανογαλλικά προϊόντα. Μετά τoν εμπρησμό μεγάλων ελληνικών καταστημάτων, έφεραν τα δικά τους πολυκαταστήματα και μάλιστα στο κέντρο των πόλεών μας (στις χώρες τους είναι έξω από τις πόλεις). Κάηκαν οι ελιές της Πελοποννήσου και τα μαστιχόδεντρα της Χίου!

Με την επιβολή του «σκληρού» Ευρώ η οικονομία μας έχασε την δυνατότητα υποτίμησης και την ανταγωνιστικότητα στην εξωτερική και στην εσωτερική αγορά· κατακλυστήκαμε με προϊόντα των «συμμάχων» μας και με «φτηνά» διατροφικά σκουπίδια. Οι ελληνικές επιχειρήσεις άρχισαν να κλείνουν κατά εκατοντάδες και να διογκώνεται η ανεργία -τότε ήταν που ο λαός ζητούσε απεγνωσμένα μια θέση στο δημόσιο. Οι «σύμμαχοι», ελέγχοντας και την εσωτερική κυκλοφορία του χρήματος, περιόρισαν περισσότερο τις συναλλαγές μεταξύ ελλήνων καταναλωτών και ελλήνων παραγωγών, με αποτέλεσμα και άλλο κλείσιμο ελληνικών επιχειρήσεων και άλλη ανεργία. Όπως ακριβώς ενεργεί η Γαλλία στις χώρες της Δυτικής Αφρικής που τους έχει επιβάλει «σκληρό» νόμισμα το Σέφα (CFA).

Η Ελλάδα την Πρωτοχρονιά του 2001 πανηγύριζε, ενώ είχε χάσει το ουσιαστικότερο στοιχείο της Εθνικής Ανεξαρτησίας και της Οικονομικής Ανάπτυξης, το Εθνικό της Νόμισμα, τη Δραχμή.

Ό,τι απέμεινε από την τραυματισμένη Παραγωγική Οικονομία μας, και μπορούσε να ανταγωνιστεί την οικονομία των «συμμάχων», το αποτελείωσαν με τη διακοπή της τραπεζικής χρηματοδότησης. Αν και αυτό αποτύγχανε, επέδραμαν οι «ελεγκτικοί μηχανισμοί» και επέβαλαν εξωφρενικά και αλλεπάλληλα πρόστιμα, μέχρι να κλείσουν την «ανήθικη» ελληνική επιχείρηση, τη στιγμή που στις δικές τους επιχειρήσεις χορηγούν φτηνό τραπεζικό χρήμα και πλούσιες φοροαπαλλαγές. Υποχρεώνουν τις μεγάλες παραγωγικές επιχειρήσεις να μεταφέρουν την έδρα, και τις εργασίες τους, εκτός Ελλάδα. Τέλος έφτασαν στο σημείο, μέσω των δουλικών κυβερνήσεών τους, να επιδοτούν ελληνικές επιχειρήσεις για να μεταναστεύσουν στα Σκόπια!

Κάποτε είχαμε μια αξιόλογη Ελαφρά Βιομηχανία, είμαστε διατροφικά αυτάρκεις, ο τουρισμός μας ήταν ανθηρός· η ανεργία, η φτώχια και η υπερχρέωση ήταν πολύ μικρότερες· εξήγαμε μακαρόνια στην Ιταλία, τώρα εισάγουμε και τα σκόρδα. Σήμερα η οικονομική δραστηριότητα της χώρας περιστρέφεται γύρω από τον Παρασιτισμό: εισπρακτικές εταιρείες, ενεχυροδανειστήρια σε κάθε γειτονιά, πτωχευμένες τράπεζες, εργολάβοι «δημοσίων έργων», πλακοστρώσεις, κάγκελα στα πεζοδρόμια, αεριτζήδες, «πενταψήφιοι», διόδια… Ο Παρασιτισμός είναι η μόνη οικονομική δραστηριότητα που επιτρέπουν, και ενισχύουν, οι «σύμμαχοι», γιατί έτσι μας ελέγχουν.





ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ:

ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ,ΟΙΚΙΑΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

 ΕΠΙΤΑΞΗ ΓΗΣ, ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

6 + 6 ΜΕΤΡΑ

 «για τα προαύλια των φυλακών. Και για το δάκρυ των μελλοθανάτων»



Το σχέδιο των «συμμάχων»-Νέας Τάξης (που σήμερα στρέφεται πιλοτικά εναντίον της Ελλάδας) είναι να κατασχέσουν την Προσωπική Περιουσία (καταθέσεις, οικία, επιχείρηση) και να επιτάξουν την Εθνική Περιουσία των υπό κατοχή εδαφών. Χρησιμοποιούν την οικονομική εξαθλίωση των υποτελών πολιτών ως μέσο για να τους ελέγχουν. Με πρόσχημα την «πάταξη της φοροδιαφυγής» μπορούν να εφαρμόσουν ακραία αυταρχικά μέτρα που φτάνουν μέχρι τη φυλάκιση. Προβάλλουν την ανάγκη ενός «αποτελεσματικού κράτους» που θα ελέγχει κάθε πτυχή της προσωπικής ζωής των υπηκόων, και εφαρμόζουν εκτεταμένο Ηλεκτρονικό Φακέλωμα και Ξεγύμνωμα του Πολίτη. Καταργούν τα Υπηρεσιακά Απόρρητα (Τραπεζικό, Ιατρικό κτλ) καθώς και όλους τους Κώδικες Επαγγελματικής Δεοντολογίας.

Η Νέα Τάξη μεταφέρει τη βασική αρχή του Γερμανικού Φασισμού «αρκεί η υποψία ότι είσαι ύποπτος» στον οικονομικό τομέα και καταργεί το Τεκμήριο της Αθωότητας. Κάθε οικονομική συναλλαγή, κάθε οικονομική δραστηριότητα είναι εκ προοιμίου (;) προϊόν εγκλήματος και επισείει την απειλή της κατάσχεσης και της φυλακής.

Οι κατοχικές κυβερνήσεις προχωρούν βαθμιαία (Μέθοδος του Σαλαμιού) για να εθίζεται ο λαός στην φτώχια και στον Σύγχρονο Φασισμό. Το ανομολόγητο πρόγραμμα των κατοχικών κυβερνήσεων περιλαμβάνει:

1.Συνεχές αυξήσεις σε φόρους, χαράτσια και βασικά δημόσια αγαθά στο ρεύμα, στο νερό (που θα παραδώσουν όχι μόνο την ΕΥΔΑΠ, αλλά και το σύνολο των νερών της χώρας και το νερό της βροχής, όπως κάνουν στην Λατινική Αμερική), αλλά και στην κρυφή-ιδιωτική φορολογία, όπως των διοδίων.

2.Συνεχείς μειώσεις μισθών και συντάξεων, μέχρι να φτάσουν στα 300 Ευρώ (μισθός) και στα 200 (βοήθημα -σύνταξη), θα έχει προηγηθεί η αύξηση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης στο προσδόκιμο ζωής.

3.Κατάργηση κάθε κοινωνικού, εργασιακού, και ασφαλιστικού δικαιώματος,ιδιώνυμο (για χρέη ή πολιτική-κοινωνική δραστηριότητα),  ταχύτατες συλλήψεις και φυλακίσεις.

4.Άρση κάθε ουσιαστικής προστασίας σε οφειλέτες προς το δημόσιο και τις τράπεζες. Δημαγωγική και παραπλανητική «προστασία των ΑΜΕΑ».

5.Καθυστερήσεις και εμπόδια στις τραπεζικές συναλλαγές -όπως στο Κοραλίτο (Coralito) της Αργεντινής -κατόπιν τηλεγραφικές κατασχέσεις και κούρεμα των καταθέσεων (ακόμα και από λογαριασμούς μισθοδοσίας) για χρέη προς το Δημόσιο και τράπεζες, ή και με άλλα προσχήματα (πχ εξυγίανση).

6.Δημόσιος εξευτελισμός των ελλήνων οφειλετών  εκτοπίσεις στα στρατόπεδα που προσωρινά χρησιμοποιούν για τους μετανάστες.

Όταν θα έχει φτάσει ο λαός στο τελευταίο σκαλοπάτι της εξαθλίωσης, όταν ο πολίτης θα είναι ευχαριστημένος αν έχει μια μερίδα φαγητό και δεν είναι φυλακή, τότε θα καταργήσουν και τις προφάσεις της Δημοκρατίας, και θα προχωρήσουν στα επόμενα μέτρα:

1. Τεμαχισμό του Ελληνικού Κράτους σε «αυτόνομες» διοικητικά και οικονομικά περιοχές, σύμφωνα με τον «Καλλικράτη». Έξοδος από την «Ευρωζώνη» και δημιουργία «σκληρής» ψευτοδραχμής, όπως το Σέφα (CFA)των χωρών της Δυτικής Αφρικής.

2. Επίταξη της Εθνικής Περιουσίας, γης, θάλασσας, ορυκτού και υποθαλάσσιου πλούτου στους «συμμάχους» και στις πολυεθνικές. Δημιουργία Ειδικών Οικονομικών Ζωνών για φτηνό εργατικό δυναμικό χωρίς δικαιώματα.

3.Εκχώρηση της κατασχεμένης ακίνητης Προσωπικής Περιουσίας (με προτεραιότητα στα εξοχικά ακίνητα) στους ξένους υπηκόους.

4.Χρησιμοποίηση περιοχών της χώρας για ταφή πυρηνικών αποβλήτων και χημικών από τους «συμμάχους».

5.Τοποθέτηση φωτοβολταϊκών σε μεγάλες καλλιεργούμενες εκτάσεις, για μεταφορά καθαρής ενέργειας στους «συμμάχους», σε βάρος της γεωργίας μας και της ελληνικής φύσης.

6.Μετατροπή της Ελλάδας σε χώρα Τουρισμού Μεταμοσχεύσεων, όπως σε κάποιες τριτοκοσμικές χώρες που ο άρρωστος βρίσκει όποιο ανθρώπινο όργανο χρειάζεται σε «λογική τιμή». Για αυτό άλλαξαν το νόμο και κατέστησαν όλους (Έλληνες και αλλοδαπούς) υποχρεωτικούς δότες σώματος, για αυτό όρισαν ότι όποιος πέφτει σε κώμα θεωρείται νεκρός.





ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ, ΞΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΙΣΒΟΛΕΑ

«σε θέλουνε ακίνδυνη και να ξεχνάς· κι ύστερα καλή με αυτούς φιλεναδίτσα»



Μετά την ήττα του Γερμανικού Φασισμού, τα δύο τμήματα της Γερμανίας εντάχθηκαν με «κάθε τιμή» το ένα στον «Ελεύθερο Κόσμο» και το άλλο στις «Σοσιαλιστικές Χώρες». Οι Πολεμικές Αποζημιώσεις και το Κατοχικό Δάνειο δεν διεκδικήθηκαν αναλογικά από τις «Δύο Γερμανίες» όπως θα έπρεπε. Η Δυτική Γερμανία «αγωνιζόταν για την Ελευθερία» και η Ανατολική Γερμανία «έχτιζε τον Σοσιαλισμό». Σε λίγους μήνες μετά το τέλος του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου το πρόβλημα μετατέθηκε από την αποκατάσταση των θυμάτων του Γερμανικού Φασισμού στην αποκατάσταση των «δυστυχισμένων» Γερμανών που «εξαπατήθηκαν», ψήφισαν και ακολούθησαν τον Χίτλερ.

Η Γερμανία ανοικοδομήθηκε με τη φτηνή εργασία των ελλήνων εργατών, των γκασταρμπάιτερ (gastarbeiter) που ζούσαν σε συνθήκες κάπως καλύτερες από τα Γερμανικά Στρατόπεδα Συγκέντρωσης (Άουσβιτς, Νταχάου κτλ). Η Ελλάδα με συρρικνωμένο το εργατικό της δυναμικό από τον πόλεμο, και από την 1η Γερμανική Κατοχή, έστελνε ό,τι καλύτερο της είχε απομείνει στη Γερμανία (που επιπλέον δανειζόταν, ανεπίστρεπτα, από Ανατολή και Δύση). Με αυτόν τον τρόπο, στη δεκαετία του 1960 η Γερμανία είχε συντελέσει το «θαύμα» και η Ελλάδα ακόμα προσπαθούσε να συνέλθει από τον Πόλεμο και τη Γερμανική Κατοχή.

Η συνέχεια είναι γνωστή: μετά το 1990 η Ενωμένη πια Γερμανία δεν κατέβαλε Πολεμικές Αποζημιώσεις και Κατοχικό Δάνειο στην Ελλάδα ως όφειλε, σύμφωνα με τις αρχές του Διεθνούς Δικαίου, και κανένας πολιτικός φορέας της Γερμανίας δεν έθεσε το θέμα. Βέβαια και στην Ελλάδα επικρατούσε η φαντασίωση της «Ενωμένης Ευρώπης», της «Ευρώπης των Λαών» κτλ που οδήγησαν στην επικράτηση του Γερμανικού Ευρώ (που είναι ακριβώς το διπλάσιο του Γερμανικού Μάρκου).

Η Γερμανική Κατοχή είναι χειρότερη από τις άλλες, γιατί είναι μια απάνθρωπη κρατική επιβολή που έχει τη συγκατάθεση μεγάλου τμήματος του Γερμανικού Λαού· αυτό το θυμούνται όσοι έζησαν την 1η Γερμανική Κατοχή 1941-1944 και σύγκριναν τους γερμανούς με τους ιταλούς κατακτητές. Ο λαϊκός πολιτισμός των γερμανών κατακτητών περιλαμβάνει, μαζί με το  θετικό  του  κεφάλαιο, τον φυλετισμό, τον ανορθολογισμό, τον βιταλισμό, και κυρίως την τιμωρία· επιπλέον χρησιμοποιεί μια γλώσσα που (όπως σημειώνει ο αυστριακός στοχαστής Λ. Γκεμερέι) δεν περιέχει τη λέξη «ανθρωπιά»!

Οι Γερμανοί, όπως και στην 1η Κατοχή 1941-44, δεν επιβουλεύονται μόνο την Προσωπική και Εθνική μας Περιουσία, επιπλέον θέλουν να μας τιμωρήσουν!



ΚΟΙΝΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ

 «Παλιόφραγκοι, που πέφτουνε σαν όρνια στα ψοφίμια»



Οι πρώιμοι «οραματιστές» της «ΕΟΚ» και μετέπειτα του Ευρώ και της «ΕΕ» (που υλοποιεί στην Ευρώπη το δόγμα της Νέας Τάξης) δεν ήταν άλλοι από τους γερμανούς φασίστες εγκληματίες που γλύτωσαν την Νυρεμβέργη. Η Νέα Τάξη, ακριβώς όπως ο πρόγονός της Γερμανικός Φασισμός, επιδιώκει την κατάργηση των «κακών» εθνών. Η Νέα Τάξη θέλει να διαγράψει το Έθνος, που είναι χώρος μνήμης, Δημοκρατίας και δικαιωμάτων, επειδή ορέγεται να διαγράψει τη μνήμη, τη Δημοκρατία και τα δικαιώματα. Στα μαύρα μανιφέστα που εκδίδει (όπως το πρόσφατο των Κον Μπεντίτ – Φερχόφσταντ) μιλά καθαρά για την υποκατάσταση της Δημοκρατίας από την «Αυτοκρατορία της ΕΕ». Αυτό το σχέδιο της Νέας Τάξης επιδοτεί  και η εθνομηδενιστική τάση της  Αριστεράς.

Το τέρας της «ΕΕ» τελικά ιδρύθηκε υπό την επικυριαρχία της Γερμανίας με την ανοχή και υποστήριξη της Γαλλικής Αποικιοκρατίας. Η πτώση της Χούντας το 1974 -η Μεταπολίτευση- βρήκε τον λαό αυτονόητα οργισμένο εναντίον των ΗΠΑ, για αυτό είχε λησμονήσει τα εγκλήματα των λοιπών «συμμάχων», σε βάρος του ιδίου και άλλων λαών που συνεχίζονται μέχρι σήμερα. Οι ευρωπαίοι «σύμμαχοι», κυρίως οι Γερμανοί και Γάλλοι αγιοποιήθηκαν!

Η Νέα Τάξη νεκρανασταίνει και εκσυγχρονίζει την υπο-ιδεολογία της «Άριας Φυλής» βάσει της οποίας ο Ελληνικός Λαός κατατάσσεται στα «Νότια Γουρούνια», στα «PIGS» (Portugal, Italy, Greece Spain) που «έχει τη διαφθορά στο DNA του», «έχει κάνει τη φοροδιαφυγή εθνικό σπορ», «έτρωγε με χρυσά κουτάλια σε βάρος των συμμάχων μας» κτλ. Για αυτό οι «αμόλυντοι σύμμαχοι-δανειστές» επεμβαίνουν, για να τιμωρήσουν τους «διεφθαρμένους Έλληνες» και να «αποκαταστήσουν την τάξη». Το σχέδιο της Νέας Τάξης στην Ευρώπη είναι: οι Βόρειοι Ευρωπαίοι να παραμείνουν καταναλωτές και οι Νότιοι να μετατραπούν σε εργάτες- δούλους.
Η Νέα Τάξη, ενώ ομονοεί με  τον Γερμανικό Φασισμό στους καταληκτικούς στόχους, διαφοροποιείται σε ορισμένες  μεθόδους· δεν αποκλείει στρατόπεδα συγκέντρωσης και φυλακίσεις,  αλλά σήμερα μεταχειρίζεται κυρίως οικονομικά-φορολογικά μέσα για το φακέλωμα, την εξαθλίωση του λαού, και την κατάργηση της Δημοκρατίας· μεταφέρει τη βασική αρχή του Γερμανικού Φασισμού «αρκεί η υποψία ότι είσαι ύποπτος» στον οικονομικό τομέα και καταργεί το Τεκμήριο της Αθωότητας. Κάθε οικονομική συναλλαγή, κάθε οικονομική δραστηριότητα είναι εκ προοιμίου προϊόν εγκλήματος και επισείει την απειλή της κατάσχεσης και της φυλακής. Επίσης επιδιώκει να ομογενοποιήσει  τη διατροφή και να της στερήσει την υγιεινή της διάσταση.

Η Νέα Τάξη χρησιμοποιεί την Οικολογία-Πράσινη Ανάπτυξη που έχει εναγκαλιστεί πλέον με τους στόχους της, υπηρετεί το μάρκετινγκ των πολυεθνικών και έχει αποδεχτεί αντιεπιστημονικές θεωρίες. Οι μεγάλες οικολογικές «οργανώσεις» είναι και αυτές πολυεθνικές εταιρείες, και τα οικολογικά κόμματα απροκάλυπτα νεοταξικά. Προορισμός της Οικολογίας είναι η εμπορική διαφήμιση, η ενοχοποίηση του λαού, που δήθεν είναι υπαίτιος της καταστροφής της φύσης και η στήριξη κάθε αντιλαϊκού και εισπρακτικού μέτρου. Η Οικολογία δεν διαθέτει πια ακτιβιστές να αγωνίζονται ενάντια στην εισβολή των μεταλλαγμένων, στην υποχρεωτική χρήση των χημικών, στον περιορισμό των θρεπτικών ουσιών και στην κατάργηση της φυσικής ζωής-διατροφής· το «όραμα» της περιλαμβάνει τον περιορισμό της ανθρώπινης ελευθερίας υπέρ της «προστασίας της φύσης» και στις ακραίες της εκφάνσεις προτείνει την μείωση της ενέργειας, του νερού και των μετακινήσεων στον πληθυσμό, καθώς και την ευθανασία των ηλικιωμένων.



ΚΟΙΝΟΙ ΥΠΟΒΟΛΕΙΣ ΤΩΝ «ΑΝΤΙ»-ΡΑΤΣΙΣΤΩΝ ΚΑΙ  ΧΙΤΛΕΡΙΚΩΝ

«Η σιωπή μας είναι ο δισταγμός για τη ζωή»



Η Νέα Τάξη δημιουργεί τη «θεωρία» των «Ανοικτών Συνόρων (Οpen Βorders)», του Πολυπολιτισμού και του «Αντι»-Ρατσισμού. Χρησιμοποιεί τους -δυστυχισμένους- μετανάστες, για να απογυμνώσει από το πιο δυναμικό και παραγωγικό κομμάτι τις χώρες εξόδου, συνεπώς να αποδυναμώσει τα Εθνικοαπελευθερωτικά Κινήματα· ταυτόχρονα, μεταφέροντας αυτό το πολυπληθές κομμάτι στις χώρες υποδοχής, να καταργήσει τα κοινωνικά και εργασιακά δικαιώματα, αλλά και την ίδια τη Δημοκρατία. Η Δημοκρατία, για να υπάρξει, χρειάζεται κοινή γεωγραφική και πολιτιστική βάση και οπωσδήποτε κοινή γλώσσα.

Ειδικότερα στη χώρα μας, η Νέα Τάξη κατευθύνει και δημιουργεί εχθρικούς θύλακες από τριτοκοσμικούς πληθυσμούς, χωρίς ιστορία πολιτικών και κοινωνικών δικαιωμάτων. Έτσι δημιουργεί μέσα στα πλαίσια της Ελλάδας, που έχει επιτύχει πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα, γκέτο όπου κάθε είδους δικαίωμα καταργείται (νόμιμη κακοποίηση, γυναικείος ευνουχισμός κτλ). Αυτοί οι γκετοποιήμενοι πληθυσμοί, στα πλαίσια του Έθνους τους, θα μπορούσαν ίσως να αγωνιστούν για την πρόοδο και ανέλιξή τους, όχι όμως σε μια ξένη χώρα.

Η Νέα Τάξη (που έχει οργανική σχέση με το οργανωμένο έγκλημα) καταργεί κάθε συνοριακό έλεγχο, με την απειλή της κατηγορίας του (;) Ρατσισμού, και έτσι η Ελλάδα γίνεται ελκυστικός πόλος για κάθε είδους κακοποιούς· υποστηρίζει εθνομηδενιστές «διανοούμενους» και συντηρεί ένα πλήθος «ΜΚΟ», για να ελέγχουν τους μετανάστες και να ασκούν ιδεολογική τρομοκρατία στους Έλληνες· τέλος με τη συμφωνία Δουβλίνο ΙΙ, κρατά αυτούς τους δυστυχισμένους μακριά από τα «εκλεκτά κράτη» της Γερμανίας και των λοιπών «συμμάχων», μετατρέποντας την Ελλάδα σε Φυλακή Ψυχών.

Παράλληλα η Νέα Τάξη κατασκευάζει τον «αντίπαλο» από το απόθεμα των Χιτλερικών Συμμοριών που ελέγχει, από την λήξη του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου· έναν πλήρως ελεγχόμενο «αντίπαλο» που καπηλεύεται και δυσφημίζει το Έθνος και εκμεταλλεύεται το Μεταναστευτικό· έναν «αντίπαλο» προς τον οποίο στρέφει τη δυσαρέσκεια του λαού από τα «Ανοικτά Σύνορα». Πριμοδοτεί και ενισχύει με κάθε τρόπο αυτές τις συμμορίες που, δήθεν, θέλουν να διώξουν τους αλλοδαπούς, για αυτόν τον λόγο επιβάλει την ενοποίησή τους, επιδιώκει να τις «πολιτικοποιήσει», και προσπαθεί -χωρίς επιτυχία- να απομονώσει τα ακραία τους στοιχεία (ποινικά υπόδικους, ψυχικά διαταραγμένους, ανθρώπους της νύχτας κτλ).

Έτσι η Νέα Τάξη διευθύνει το δίπολο «Αντι»Ρατσιστών -Χιτλερικών και προσπαθεί να παγιδεύσει τον λαό. Είναι προκλητικό το πόσο αλληλοδιαφημίζονται οι Εθνομηδενιστές με τις Χιτλερικές Συμμορίες, και πόσο απλόχερα προβάλλεται η δήθεν αντιπαλότητά τους από τα «ΜΜΕ».

Η συνισταμένη όλων των παραπάνω στόχων είναι: η δυσφήμιση της έννοιας του Έθνους, η υπονόμευση του Εθνικού Κράτους, και η παρασκευή τεχνητών μειονοτήτων που, σε συνδυασμό με τον «Καλλικράτη», επιδιώκουν να τεμαχίσουν την Ελλάδα.



ΔΕΚΑ (10) ΤΟΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

«Η προκοπή για τους ελεύθερους, για μας»



1.
Έκδοση Χρήματος, αρχικά σε Ευρώ, (λογιστικού και σε φυσική μορφή) για  τη δημιουργία Χρηματικής Ρευστότητας, για την αναζωογόνηση της Οικονομίας-Αγοράς και για την αποκατάσταση της Κοινωνικής Δικαιοσύνης: αυξήσεις μισθών και συντάξεων, φτηνός τραπεζικός δανεισμός και φοροαπαλλαγές για τις Ελληνικές Παραγωγικές Επιχειρήσεις· πάταξη της Παρασιτικής Οικονομίας των εισπρακτικών εταιρειών, των ενεχυροδανειστηρίων και των διοδίων, πόροι και εργαζόμενοι μεταφέρονται από την Παρασιτική Οικονομία στην Παραγωγική Οικονομία. Αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της χώρας, των πλουτοπαραγωγικών πόρων, και της γεωπολιτικής θέσης. Εθνικό Νόμισμα, επιστροφή στην Δραχμή, η μετατροπή γίνεται στην αρχική τιμή (1Ευρώ=340,75Δρχ), οι καταθέσεις σε ευρώ παραμένουν ακέραιες σαν συνάλλαγμα, τα δάνεια δραχμοποιούνται. Έτσι καταθέτες και οφειλέτες δεν θα ζημιωθούν -το αντίθετο θα ωφεληθούν- όταν θα προχωρήσουμε σε μια λογική υποτίμηση για τόνωση της ανταγωνιστικότητας. Εγγύηση των τραπεζικών καταθέσεων.

2.    Κατάργηση, αμέσως, όλης της Κατοχικής Νομικής Παραγωγής και των Μνημονίων, απομάκρυνση της Τρόικας,Αμνηστία για τις πράξεις αντίστασης εναντίον της Κατοχής, διεκδίκηση των Πολεμικών Αποζημιώσεων και του Κατοχικού Δανείου από τη Γερμανία. Επαναφορά του Κοινωνικού Κράτους, άμεση ακύρωση των απολύσεων και των διώξεων της Κατοχής. Αναστροφή όλων των κατασχέσεων και των πράξεων τοκογλυφίας από Δημόσιο, τράπεζες, ενεχυροδανειστές κτλ (όπως έγινε και στη λήξη της 1ης Γερμανικής Κατοχής). Τα χαράτσια επιστρέφονται. Κατάργηση της «Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης» και του κατοχικού Ηλεκτρονικού Φακελώματος-Ξεγυμνώματος-Αριθμοποίησης του πολίτη. Επαναφορά όλων των Υπηρεσιακών Απορρήτων (Τραπεζικού, Ιατρικού κτλ), της προστασίας του Προσωπικού Χώρου και της Επαγγελματικής Δεοντολογίας, τα οποία αίρονται μόνο με απόφαση της Δικαιοσύνης. Μονομερής διαγραφή του Επονείδιστου Χρέους με βάση το Διεθνές Δίκαιο για να σταματήσει η αφαίμαξη του Λαού από «συμμάχους», κερδοσκόπους και τοκογλύφους.

3.    Τιμωρία, και δήμευση περιουσίας των καταχραστών του δημόσιου χρήματος με προτεραιότητα στην τιμωρία των προδοτών και δωσίλογων: αυτών που προετοίμασαν την κατοχή, που με δηλώσεις περί «Τιτανικού, διεφθαρμένης χώρας και βουλιάζουμε» μηδένισαν την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας· που επέκτειναν το 2009 τον Χρόνο Διαπραγμάτευσης των Ομολόγων και έτσι απογείωσαν τα επιτόκια και τα spreads (τότε που δανειζόμασταν μόλις με 2%)· που παραποίησαν στατιστικά σχετικά με το «έλλειμμα»· που συνέχισαν την προδοσία και την εξαπάτηση των Ελλήνων, που ψήφισαν μνημόνια, εκχώρησαν την Εθνική Ανεξαρτησία, κατέλυσαν το Σύνταγμα, κατάργησαν τα εργασιακά και τα κοινωνικά δικαιώματα και εξαθλίωσαν σκόπιμα τον Λαό.

4.    Επίλυση του Μεταναστευτικού και προώθηση του πλεονάζοντος μεταναστευτικού πληθυσμού στις πατρίδες τους και στα «συμμαχικά» κράτη. Για όσους μείνουν (σε ποσοστό κάτω του 1% του ελληνικού πληθυσμού) καθίσταται σαφές, ότι το Ελληνικό Σύνταγμα, τα Ατομικά Δικαιώματα και η θέση της γυναίκας ισχύουν και για αυτούς, και είναι ισχυρότερα τυχόν διαφορετικών τους πεποιθήσεων. Αντίσταση στην Γκετοποίηση και στον Πολυπολιτισμό,στον κατευθυνόμενο Ρατσισμό σε βάρος Ελλήνων και αλλοδαπών. (αναλυτικότερα στο 1ο Παράρτημα)

5.    Εθνικοποίηση των τραπεζών Ελλάδος, Εθνικής, Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και Αγροτικής (αυτό γίνεται αμέσως, αρκεί το κράτος να ασκήσει τα δικαιώματά του από τα 238 δις που έχει δώσει στις τράπεζες). Προστασία της οικίας, της επιχείρησης και γης σταμάτημα των πλειστηριασμών και της επίσημης τοκογλυφίας των τραπεζών. Το ανώτατο όριο οφειλής δεν μπορεί να ξεπερνά το διπλάσιο της αρχικής. Επανεθνικοποίηση των ΔΕΚΟ. Τόνωση της Εθνικής Οικονομίας και Εγχώριας Παραγωγής με την στήριξη από το νέο τραπεζικό σύστημα και ΔΕΚΟ που θα λειτουργεί κάτω από δημοκρατικό έλεγχο.Προστασία της ελληνικής φύσης-βιοποικιλότητας- σπόρων, φραγή στα μεταλλαγμένα.

6.    Απαλλαγή από το Βαθύ Κομματικό Κράτος, των «ΜΜΕ», των ξένων πρεσβειών και της κατευθυνόμενης, σκόπιμης διαφθοράς. Δημιουργία νέου, απλού Διοικητικού Συστήματος που θα στηρίζεται στην πολιτιστική μας ταυτότητα με κύριους άξονες την προσωπική ευθύνη, τη διαφάνεια και το φιλότιμο (αναλυτικότερα στο 2ο Παράρτημα). Σε κάθε είδους διαγωνισμών, προσλήψεων και αναθέσεων εφαρμόζεται μικτό σύστημα κριτηρίων και κλήρωσης, για να σταματήσει το οθωμανικό ρουσφέτι.

7.    Αμυντικό Δόγμα για την υπεράσπιση του Ενιαίου Χώρου Κύπρος-Αιγαίο-Θράκη, των «12 μιλίων», της υφαλοκρηπίδας, της ΑΟΖ και του FIR του Αιγαίου. Αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας, υπεράσπιση του Πολιτισμού μας στη διαχρονία του (Αρχαιότητα, Βυζάντιο, Εθνική Παλιγγενεσία,Εθνική Αντίσταση), προστασία της ελληνικής γλώσσας, σύμπραξη με τον Ελληνισμό της Ομογένειας.   

8.    Απλό, κατανοητό και μόνιμο φορολογικό σύστημα, η αδρανής περιουσία σε καμία περίπτωση δεν φορολογείται. Σταμάτημα του διασυρμού των Ελλήνων «σαν απατεώνες, λαμόγια» κτλ, κατάργηση των ελεγκτικών «ΕS ΕS της Οικονομίας» και επιστροφή των προστίμων που χρέωσαν άδικα σε παραγωγικές-εξαγωγικές ελληνικές επιχειρήσεις -και τις έκλεισαν- κατά εντολή των «συμμάχων»· κάθε βοήθεια σε αυτές τις επιχειρήσεις να ξαναλειτουργήσουν,προστασία της ελληνικής φύσης-βιοποικιλότητας, φραγή στα μεταλλαγμένα.

9.    Επανακαθορισμός της διεθνούς θέσης της Ελλάδας· η οποιαδήποτε συμμαχία πρέπει να υπηρετεί πρώτιστα το Εθνικό Συμφέρον και την Λαϊκή Ευημερία. Μακροχρόνιες, στρατιωτικές και οικονομικές συμμαχίες μόνο με λαούς και έθνη που έχουν κοινά πολιτιστικά χαρακτηριστικά με την Ελλάδα, όπως η Ρωσία, οι χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου, η Ιρλανδία, η Ισλανδία, οι χώρες της Λατινικής Αμερικής κ.ά. (Κοινός Πολιτιστικός-Οικονομικός Χώρος).

10. Συνταγματικές αλλαγές και δομικές ρήξεις με τα ερείσματα της κατοχής:

10.1.             Δημοψηφίσματα, μόνο με λαϊκή πρωτοβουλία (με συλλογή υπογραφών), που μπορούν να ακυρώσουν κάθε κυβερνητική πράξη, αλλά και να προκαλέσουν άλλες. Απευθείας εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας από τον Λαό, που αποκτά ουσιαστικές αρμοδιότητες, όπως η διάλυση της Βουλής και η απόρριψη νομοσχεδίων. Αναδρομική κατάργηση όλων των οικονομικών προνομίων της πολιτικής εξουσίας, (βουλευτών, υπουργών, κτλ) λαμβάνουν μόνο τα παρακάτω: τον χρόνο ασφάλισής τους, τα λειτουργικά τους έξοδα και την τεχνοκρατική υποστήριξη· η «αποζημίωση» δεν μπορεί να υπερβαίνει και το τελευταίο τους εισόδημα και το Κατά Κεφαλήν ΑΕΠ. Τυχόν ανεπάγγελτοι «αποζημιώνονται» με το μισθό του ανειδίκευτου εργάτη.

10.2.             Κατάργηση των «Επιτροπών της Βουλής», ψηφοφορίες (αποκλειστικά ονομαστικές ή με κάλπη) μόνο από την Ολομέλεια, με απαρτία δύο τρίτων (2/3).

10.3.             Πλήρης ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης από την Εκτελεστική Εξουσία, δικαστήρια ενόρκων σε όλα τα επίπεδα. Παλλαϊκή Άμυνα όπως στην Ελβετία.

10.4.             Επαναφορά όλων των αρμοδιοτήτων του Εθνικού Κράτους που παραχωρήθηκαν στην «Τοπική Αυτοδιοίκηση» που έχει μετατραπεί σε χώρο διαφθοράς και σκανδάλων, περιορισμός της τελευταίας σε τοπικά θέματα ποιότητας ζωής, όλη η ιεραρχία των τοπικών αρχόντων είναι άμισθη και τιμητική. Κατάργηση του «Καποδίστρια» και «Καλλικράτη».

10.5.             Άμεση κατάργηση των «Ανεξαρτήτων Αρχών» και της χρηματοδότησης των «ΜΚΟ». Κατάργηση αναδρομικά όλων των προνομίων των «συνδικαλιστών» (αποσπάσεις από την εργασία, απρόσκοπτη καριέρα κτλ), νέος συνδικαλιστικός νόμος που θα θεσμοθετεί την εκλογή των συνδικαλιστών από τη βάση των εργαζόμενων και την ανακλητότητά τους.



ΟΙ ΕΠΤΑ (7) ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

«οι αχρείοι. Μην ξεχάσεις φτύσ’ τους»



Να διατηρήσουμε ακμαίο το ηθικό και την ελπίδα μας να βγούμε «ζωντανοί» από τον σκληρό Ψυχολογικό Πόλεμο, να βλέπουμε την πραγματικότητα αυτή που είναι, και όχι αυτή που μας παρουσιάζει η κατοχική τηλεόραση. Να σώσουμε -κυριολεκτικά- τη Ζωή και την Περιουσία μας είναι καθήκοντα απέναντι στον εαυτό μας και στο Έθνος μας. Οι βασικές σκέψεις αντίστασης συνοψίζονται:

1.    Δεν είναι κρίση είναι γερμανική κατοχή.

2.    Δεν έχουμε καμία νομική ή ηθική υποχρέωση στις κατοχικές κυβερνήσεις και στους Γερμανούς .

3.    Σήμερα, ωφελεί την Ελλάδα όποιος μάχεται την Κατοχή (και αντίστροφα), όταν απελευθερωθούμε, εμείς οι Έλληνες, θα λύσουμε τις αντιδικίες και τις διαφορές μας.

4.    Όποιος συνεργεί στην εξαθλίωση του λαού, ακόμα και με την επαγγελματική ιδιότητα, διαπράττει προδοσία.

5.    Το Χαζοκούτι της TV λέει ψέματα, μπορούμε να μάθουμε την αλήθεια, επιλεκτικά από το διαδίκτυο, τα έντυπα και λιγότερο από το ραδιόφωνο. Τα στημένα γκάλοπ είναι εργαλεία Ψυχολογικού Πολέμου, επαληθεύονται αν τους δώσουμε σημασία -οφείλουμε να τα αγνοούμε.

6.    Δεν υπάρχει χρέος, δεν μας δίνουν δόσεις -αντίθετα μας χρωστάνε.

7.    Ούτε Μέρκελ ούτε Χίτλερ, ούτε Νέα Τάξη ούτε Γερμανικός Φασισμός -Εθνική Ανεξαρτησία, Δημοκρατία, Ευημερία.

Οι στοιχειώδεις πράξεις αντίστασης που πρέπει να οργανώσουμε, εκτός από το αυτονόητο μποϋκοτάζ στα γερμανικά προϊόντα, είναι να αποσυνδέσουμε τις τηλεοράσεις μας από τα κατοχικά κανάλια και να μην αγοράζουμε κατοχικές εφημερίδες, εννοείται να μην εμφανιζόμαστε ούτε να αρθρογραφούμε. Να μην εμφανιζόμαστε σε εκδηλώσεις με κατοχικούς πολιτικούς και εκπροσώπους των «συμμάχων» και να απομονώσουμε κοινωνικά όσους εργάζονται στους «ελεγκτικούς» και εισπρακτικούς μηχανισμούς της Κατοχής, Το «μεροκάματο» δεν νομιμοποιεί την προδοσία.

 Σήμερα απέναντι στην Ξένη Κατοχή μας ενώνει πρώτα η πατριωτική ιδιότητα. Η Λαϊκή Δεξιά, η Πατριωτική Αριστερά και το Κέντρο, που πιστεύει ότι «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», είναι οι φυσικοί σύμμαχοι, είναι η Νέα Εθνική Αντίσταση όπως στην 1η Γερμανική Κατοχή που πολέμησαν μαζί βασιλικοί αξιωματικοί με αριστερούς αντάρτες.

Αυτή τη φορά θα παραμείνουμε ενωμένοι και μετά την Απελευθέρωση!

Τέλος συγκρίνοντας τη χθεσινή και τη σημερινή βαρβαρότητα των «συμμάχων» με εμάς τους Έλληνες να μην ξεχνάμε:







ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

«Μια γενιά που έψελνε τα δικαιώματά της, ποτίζοντας τα σπαρτά με περίσσιο αίμα»



Εμείς είμαστε μέλη του Έθνους που έδωσε με την Αρχαιότητά του τις τέχνες, τις επιστήμες και την Πολιτική Δημοκρατία, με το Βυζάντιο και την Ορθοδοξία την Ανθρώπινη Ισότητα και τα Κοινωνικά Δικαιώματα. Εμείς με την Εθνική μας Παλιγγενεσία καταργήσαμε την «Ιερά Συμμαχία» και αναστήσαμε τις αξίες της Γαλλικής Επανάστασης που είχε ηττηθεί. Εμείς συμβάλλαμε όσο κανείς στην συντριβή του Φασισμού, και στο πεδίο της μάχης και της Εθνικής Αντίστασης.

Εμείς θα γίνουμε η αρχή της ήττας της Νέας Τάξης και του 4ου Ράιχ. Η απελευθέρωσή μας αποτελεί Εθνικό μας Δικαίωμα, αλλά και Διεθνιστικό μας Καθήκον που θα δώσει ελπίδα στους λαούς που στενάζουν, πάλι, κάτω από τη γερμανική μπότα.



ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ-ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ



(1ο Παράρτημα)

ΟΙ ΠΕΝΤΕ (5) ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΝΤΕ (5) ΜΕΤΡΑ

 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ

«αντισταθείτε στις υπηρεσίες των αλλοδαπών και των διαβατηρίων»



ΟΙ ΠΕΝΤΕ (5) ΑΡΧΕΣ

Η Αριστερά στην πλειοψηφία της (όπως και η Λαϊκή Δεξιά) έχουν υποστεί τεράστια πολιτική ήττα, αφού έχουν υιοθετήσει τη νεοταξική θεωρία των «Ανοικτών Συνόρων, του Πολυπολιτισμού και του «Αντι»-Ρατσισμού, και μάλιστα αντίθετα στην αρχειακή ιδεολογία τους. Η Αριστερά μάλιστα ισχυρίζεται ότι έχει σχέδιο, αλλά και αυτό μόνο για τις χώρες υποδοχής: με κάποιο «μαγικό τρόπο», όλα αυτά τα περιφερόμενα θύματα της Νέας Τάξης θα μαθαίνουν τις γλώσσες των χωρών της υποδοχής (και μάλιστα στις λεπτομέρειες των γλωσσών που αναφέρονται στους κοινωνικούς αγώνες) και θα φτιάξουν «κοινό μέτωπο με τους ντόπιους εργάτες» να ανατρέψουν τον Καπιταλισμό…

Όμως, στο Κίνημα των Αγανακτισμένων, το Καλοκαίρι του 2011 η Αριστερά κατάφερε να φέρει ακριβώς έναν (1) μετανάστη, να περιφέρεται με μια πικέτα στην πλάτη, ανάμεσα στους δεκάδες χιλιάδες Έλληνες που διαδήλωναν! Λίγους μετανάστες, επίσης, είδαμε να «συμπαρίστανται» στο Σύνταγμα ως μικροπωλητές…

Κανένας σχεδόν δεν μιλάει για τις χώρες εξόδου, για το δικαίωμα αυτών των ανθρώπων να ζουν στο Έθνος τους με Δημοκρατία και ευημερία και όχι να κοπαδιάζονται κατά τα συμφέροντα της Νέας Τάξης. Τα κατοχικά κόμματα εκτελούν τις εντολές που μας θέλουν ανάχωμα προς τα «συμμαχικά κράτη», και στρατόπεδο συγκέντρωσης, αρχικά για μετανάστες και αργότερα για Έλληνες.

Η Χιτλερική Συμμορία (που υπάγεται στα κατοχικά κόμματα) δεν προβάλλει κάποιο σχέδιο για τη λύση του μεταναστευτικού, επιδιώκει και αυτή να μείνουν οι μετανάστες -ελεγχόμενοι και φοβισμένοι- και «πουλά προστασία» σε αυτούς που τους εκμεταλλεύονται· επιπλέον εκτελεί σόου που υπερ-προβάλλεται από τα «ΜΜΕ».

H λύση του Μεταναστευτικού προϋποθέτει να διατυπωθούν οι παρακάτω αρχές, με προαπαιτούμενες την Εθνική Ανεξαρτησία, την Δημοκρατία και την πολιτιστική μας παράδοση:

1.    Ο Ελληνικός Λαός θα επιλέξει, και όχι τα κυκλώματα κακοποιών, οι «ΜΚΟ» ή οι ξένες πρεσβείες, πόσους (μετανάστες ή πρόσφυγες), ποιους, για πόσο χρόνο, και πως θα δεχτεί. Οι υπόλοιποι θα απομακρύνονται.

2.    Δεν δέχεται όσους μπορεί να του υπονομεύσουν με τη δράση τους, ή με τον διαφορετικό τους πολιτισμό, την Εθνική Ανεξαρτησία, την Δημοκρατία, τα κεκτημένα Κοινωνικά και Ατομικά Δικαιώματα και την Ισότητα των Φύλων.

3.    Με την επιφύλαξη της 2ης θέσης ο συνολικός αριθμός των μεταναστών και των προσφύγων δεν θα ξεπερνά το 1% του ελληνικού πληθυσμού.

4.    Θα επιλέξει πολιτικές μεθόδους για όσους πρέπει να απομακρυνθούν με βάση τα χαρακτηριστικά του πολιτισμού μας (της ανθρωπιάς και της επιείκειας), βέβαια στην ανάγκη θα χρησιμοποιήσει αυστηρότερα διοικητικά μέτρα.

5.    Τα σύνορα του Ελληνικού Κράτους κλείνουν και φυλάσσονται.

Αντιδράσεις θα υπάρξουν και από «έλληνες» που κερδίζουν από τους μετανάστες. Όταν θα αρχίσει η αποχώρηση των μεταναστών, κάποιοι δήθεν εθνικιστές θα μετατραπούν σε «αντι»-ρατσιστές, ενδεικτικά: αυτοί που εκμεταλλεύονται με μαύρη εργασία τους μετανάστες, που τους πουλούν διατροφικά σκουπίδια ή τους νοικιάζουν ερειπωμένα σπίτια, οι γύρω από τα κυκλώματα νομιμοποίησης, προσωρινής διαμονής τους, τα κυκλώματα εγκλήματος και πορνείας.



ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΝΤΕ (5) ΜΕΤΡΑ

1.    Με την επιστροφή στο Εθνικό μας Νόμισμα σταματάει η είσοδος νέων μεταναστών, και πολλοί από τους διαμένοντες θα αποχωρήσουν, είτε για την πατρίδα τους είτε για χώρες που θα μπορούν να πληρωθούν με «σκληρό συνάλλαγμα».

2.    Δίδεται σε όσους το επιθυμούν ταξιδιωτικό έγγραφο λίγων ημερών για να αναχωρήσουν σε όποια χώρα επιθυμούν.

3.    Γίνεται αυστηρός διαχωρισμός των μεταναστών από τους πρόσφυγες, οι τελευταίοι θα γίνονται δεκτοί μόνο εφόσον διώκονται για δράση υπέρ της Ελευθερίας (και όχι για δυσαρέσκεια ή βιοτικές δυσκολίες στη χώρα τους), αλλά και αυτή η δράση τους δεν βλάπτει τα Εθνικά Συμφέροντα της Ελλάδας. Ο πρόσφυγας δεν επιτρέπεται να ασκεί οικονομική δραστηριότητα για όσον χρόνο φιλοξενείται.

4.    Για κάθε μετανάστη εργαζόμενο ο εργοδότης πληρώνει επιπλέον ποσό, παράλληλα γίνεται και κράτηση από τον μισθό του μετανάστη· με τα ποσά πιστώνεται Ατομικός Λογαριασμός Επαναπατρισμού και τα χρήματα αποδίδονται, όταν επιστρέψει οριστικά με την οικογένειά του στην πατρίδα του.

5.    Δεν επιτρέπεται η Γκετοποίηση, η υπερσυγκέντρωση σε ένα χώρο συγκεκριμένης ξένης εθνικότητας και η ύπαρξη καταστημάτων χωρίς ελληνικές πινακίδες. Μετανάστες και πρόσφυγες (για όσο χρόνο μένουν στην Ελλάδα) είναι υποχρεωμένοι να σέβονται τα Κοινωνικά και Ατομικά Δικαιώματα και στα πλαίσια της δικής τους οικογενείας και μεταξύ των ομοεθνών τους. Κανένα δίκαιο πλην του Ελληνικού Νόμου δε γίνεται δεκτό.





(2ο Παράρτημα)

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΞΕΝΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ

ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ

«μουτζουρώνουν αθώα λευκά χαρτιά, χωρίς αιτία»



Η Κατοχή έχει χρεία κάποιου «κακού», έτσι κατήγγειλε για «πάσα νόσο» τους δημόσιους υπάλληλους (κατόπιν βέβαια κατήγγειλε το σύνολο των πολιτών της χώρας: ιδιωτικούς υπάλληλους, συνταξιούχους, επιχειρηματίες, ελεύθερους επαγγελματίες…). Τα ψέματα ήταν άφθονα, όπως ότι είμαστε πρώτοι στην «ΕΕ» σε δημόσιους υπάλληλους, ενώ είμαστε έκτοι.

Όμως πρόβλημα Δημόσιας Διοίκησης υπάρχει:

Μετά τη δολοφονία του Καποδίστρια με εντολή των «συμμάχων», οι ίδιοι μας επέβαλαν το Διοικητικό Σύστημα της Βαυαρικής Μοναρχίας μαζί με τον ανίκανο Όθωνα. Οι Βαυαροί και οι μέθοδοί τους ήταν τόσο μισητοί, ώστε ως αντίβαρο επιβίωναν και κάποια υπολείμματα Οθωμανικής Διοίκησης. Ακολούθως  το Διοικητικό Δίκαιο που επιβλήθηκε στηρίχτηκε στο αντίστοιχο Γαλλικό, ο Εμπορικός Κώδικας στον Γαλλικό των Ναπολεόντειων Χρόνων, ο Αστικός Κώδικας στον Γερμανικό κτλ. Τελικά το Νομικό – Διοικητικό μας Σύστημα είναι ένα ανακάτεμα οθωμανικών, βαυαρογερμανικών και γαλλικών συστατικών που δεν έχουν σχέση με τον πολιτισμό και την παράδοση του λαού μας.

Με αυτές τις επιβολές, που δεν αφομοιώθηκαν ποτέ από τον λαό, φτάσαμε στην δεκαετία του 1990, όταν οι περισσότεροι πολιτικοί φορείς της Ελλάδας προσχώρησαν στο πολιτικό δόγμα της Νέας Τάξης-Νεοφιλελευθερισμού, εκχωρώντας τον πατριωτικό προσανατολισμό και την ιδεολογία τους. Άδεια κελύφη τα περισσότερα κόμματα, από τότε, δεν εμπνέουν κανένα, βρίσκουν οπαδούς μόνο με αντιπαροχή, επισημοποιούν το οθωμανικό ρουσφέτι (στις προσλήψεις, μεταθέσεις, αναθέσεις) και χρησιμοποιούν τους διεφθαρμένους –επειδή τους ελέγχουν. Τότε σχηματίστηκε το Κομματικό Παρακράτος των κομμάτων εξουσίας, με τις δύο συνιστώσες του που αντιπαρατίθενται πλέον με όρους ποδοσφαίρου και όχι πολιτικής· τότε γιγαντώθηκαν τα προνόμια των συνδικαλιστών (από τα οποία επωφελείται Δεξιά και Αριστερά). Ακολούθησε (πάλι κατά αντιγραφή των «συμμαχικών» προτύπων) η καθιέρωση των γραφειοκρατικών «Ανεξάρτητων Αρχών» που καταργούν την ευθύνη από την πολιτική εξουσία, στηρίζουν τις πολυεθνικές και τον ξένο παράγοντα και δημιουργούν έναν νέο λαβύρινθο στον πολίτη που διεκδικεί τα δικαιώματά του.

Όλο αυτό το σύστημα διαφθοράς, γραφειοκρατίας και χάους καθοδηγείται από μια μειοψηφία δημοσίων υπαλλήλων -το Κομματικό Παρακράτος- και όχι από την πλειοψηφία τους, στην οποία, όμως, μπορείς να καταλογίσεις αδράνεια. Είναι χαρακτηριστικό ότι ορισμένοι διεφθαρμένοι δημόσιοι υπάλληλοι που καταπιέζουν τους συναδέλφους τους, που χρηματίζονται και εκβιάζουν τους πολίτες, δεν μετακινούνται σε καμία αλλαγή κυβέρνησης!

Η απελευθέρωση της χώρας μας από την Ξένη Κατοχή, αλλά και τη διαφθορά που η Κατοχή δημιουργεί, θα ολοκληρωθεί, όταν οι Έλληνες δημιουργήσουν ένα Ελληνικό Διοικητικό Σύστημα.



ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ



-Ως μότο χρησιμοποιήσαμε στίχους ελλήνων ποιητών των: Αριστοτέλη Βαλαωρίτη, Γιάννη Ρίτσου, Γιώργου Σκούρτη, Έκτορα Κακναβάτου, Κλείτου Κύρου, Κώστα Καρυωτάκη, Κωστή Παλαμά, Μανώλη Αναγνωστάκη, Μιχάλη Κατσαρού και Φώτη Αγγουλέ.

-Όπου αναφέρουμε «Νέα Τάξη» διατυπώνεται ακριβέστερα: «τα οικονομικά και κοινωνικά συμφέροντα γύρω από τη Νέα Τάξη».