Σάββατο 12 Απριλίου 2014

ΣΥΝΟΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ, ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ Ελεύθερης Ελλάδας

Ελεύθερη Ελλάδα
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ (Δραχμή), ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΥΗΜΕΡΙΑ
Εμείς που αντιλαμβανόμαστε την πραγματικότητα της Ξένης Κατοχής και της Νέας Τάξης, εμείς που δεν κατάπιαμε τα τερατολογήματα της «κρίσης» και του «χρέους», εμείς που γνωριστήκαμε μέσα από κινητοποιήσεις των Αγανακτισμένων, εναντίον των χαρατσιών, των διοδίων, του Ηλεκτρονικού Φακελώματος, της «Κάρτας του Πολίτη», της επίταξης των ανθρωπίνων οργάνων…
Εμείς καταλήξαμε στην απόφαση να διατυπώσουμε και να κοινοποιήσουμε τις απόψεις μας, να αγωνιστούμε για την ελευθερία της πατρίδας, την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και την ευημερία του ταλαιπωρημένου και συκοφαντημένου Ελληνικού Λαού. Αυτός ο Λαός είναι τίμιος, εργατικός και φιλόξενος, αυτοί που τον κατηγορούν είναι οι πραγματικοί απατεώνες, τεμπέληδες και ρατσιστές και όχι οι Έλληνες!
Να διεκδικήσουμε Ελεύθερη Ελλάδα, γιατί:
Δεν είναι «κρίση».
ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ !
Δεν υπάρχει «χρέος».

Τα νέα όπλα των Γερμανών και άλλων «συμμάχων» στο σώμα της Ελλάδας
«Σπαθιά κρατούσαν οι οχτροί, και ’μείς τα πήραμε για φυλακτά»
Η Ελλάδα (όπως έχει αντιληφθεί η πλειοψηφία των Ελλήνων που μιλά για 4ο Ράιχ) δεν βιώνει «κρίση» αλλά Ξένη Κατοχή, τη 2η Γερμανική Κατοχή -από τον Απρίλιο 2010· με γερμανό γκαουλάιτερ (gauleiter) και «Υπουργό Ελλάδας», κατά τα πρότυπα των αποικιών του προπερασμένου αιώνα. Επίσης είναι απόλυτα σωστό, και επιστημονικά ακριβές, ότι δεν αντιμετωπίζουμε γενικά κάποιες αντιλαϊκές πολιτικές, αλλά το ολοκληρωμένο, διατυπωμένο πολιτικό δόγμα της Νέας Τάξης που είναι η σημερινή εκδοχή του Γερμανικού Φασισμού.
Οι Γερμανοί, και λοιποί «σύμμαχοι», χρησιμοποιώντας όπλα οικονομικά και κυρίως επικοινωνιακά, πετυχαίνουν τα αποτελέσματα μιας πολεμικής ήττας σε βάρος της Ελλάδας, αναίμακτα για αυτούς χωρίς να χάσουν ούτε ένα στρατιώτη. Εμείς έχουμε χιλιάδες νεκρούς που συνέχεια πολλαπλασιάζονται από αυτοκτονίες, από έλλειψη στοιχειώδους ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης κτλ.
H μέθοδος τους είναι εξαιρετικά απλή: ελέγχοντας απόλυτα μέσω του Ευρώ και της Τρόικας, περιορίζουν δραματικά την κυκλοφορία του χρήματος και καταστρέφουν την οικονομία της χώρας. Η μείωση μισθών και συντάξεων, η αύξηση της φορολογίας-χαρατσιών και η αύξηση της τιμής των βασικών προϊόντων και υπηρεσιών (ηλεκτροδότησης, υδροδότησης, συγκοινωνιών κ.ά.) έχει αυτόν τον σκοπό, να στερήσει από την οικονομία το χρήμα που χρειάζεται για να κινηθεί. Εργαζόμενοι, παραγωγικές επιχειρήσεις και κράτος μένουν χωρίς χρήμα, η αγορά πεθαίνει, τίποτα δεν μπορεί να λειτουργήσει, η ανεργία και η εξαθλίωση διογκώνονται. Παράλληλα το πιο παραγωγικό και νεαρό τμήμα του πληθυσμού μας οδηγείται από την απόγνωση στη μετανάστευση.
Το Έθνος ηττάται, ο Λαός υποδουλώνεται χωρίς να πέσει ούτε ένας πυροβολισμός!

Τα Εφτά (7) Άμεσα  Μέτρα για την Επιβίωση της Ελλάδας
«Η προκοπή για τους ελεύθερους, για μας»
     1ο) Έκδοση Χρήματος, αρχικά σε Ευρώ, (λογιστικού και σε φυσική μορφή όπως στην Ιρλανδία και Γερμανία)   για  τη δημιουργία Χρηματικής Ρευστότητας, για την αναζωογόνηση της Οικονομίας-Αγοράς και για την αποκατάσταση της Κοινωνικής Δικαιοσύνης: αυξήσεις μισθών και συντάξεων, φτηνός τραπεζικός δανεισμός και φοροαπαλλαγές για τις Ελληνικές Παραγωγικές Επιχειρήσεις·
  2ο) Κατάργηση της Παρασιτικής Οικονομίας (των εισπρακτικών εταιρειών, των ενεχυροδανειστηρίων, των «εργολάβων δημοσίων έργων», των διοδίων κτλ.).Η Παραγωγική Οικονομία απορροφά τους πόρους και τους εργαζόμενους. Αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της χώρας, των πλουτοπαραγωγικών πόρων, και της γεωπολιτικής θέσης.
     3ο) Παλλαϊκή Άμυνα και Δημοψηφίσματα (όπως στην Ελβετία). Τα δημοψηφίσματα γίνονται με λαϊκή πρωτοβουλία, με συλλογή υπογραφών και μπορούν να καταργήσουν κάθε πράξη και νόμο της Κυβέρνησης, αλλά και να προκαλέσουν άλλους νόμους.
     4ο) Κατάργηση, αμέσως, όλης της Κατοχικής Νομικής Παραγωγής και των Μνημονίων, απομάκρυνση της Τρόικας, διεκδίκηση των Πολεμικών Αποζημιώσεων και του Κατοχικού Δανείου από τη Γερμανία. Άμεση ακύρωση των απολύσεων και των διώξεων της Κατοχής. Αναστροφή όλων των κατασχέσεων και των πράξεων τοκογλυφίας από Δημόσιο, τράπεζες, ενεχυροδανειστές κτλ (όπως έγινε και στη λήξη της 1ης Γερμανικής Κατοχής1941-44). Τα χαράτσια επιστρέφονται. Μονομερής διαγραφή του Επονείδιστου «Χρέους» με βάση το Διεθνές Δίκαιο για να σταματήσει η αφαίμαξη του Λαού από «συμμάχους», κερδοσκόπους και τοκογλύφους.
     5ο) Καταλογισμός Ευθυνών (πολιτικών και νομικών) για την εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού, την κατάργηση του Ελληνικού Συντάγματος  από το 2010, καθώς και για τη διαχρονική κλοπή του Δημόσιου Χρήματος.
     6ο) Εθνικό Νόμισμα, επιστροφή στην Δραχμή, η μετατροπή γίνεται στην αρχική τιμή (1Ευρώ=340,75Δρχ), οι καταθέσεις σε Ευρώ παραμένουν ακέραιες σαν συνάλλαγμα, τα δάνεια δραχμοποιούνται. Έτσι καταθέτες και οφειλέτες θα ωφεληθούν, όταν θα προχωρήσουμε σε μια λογική υποτίμηση για τόνωση της ανταγωνιστικότητας, επιπλέον οι μετανάστες απομακρύνονται από χώρες χωρίς «σκληρό νόμισμα» όπως το Ευρώ.  
     7ο) Επίλυση του Μεταναστευτικού, και προώθηση του πλεονάζοντος μεταναστευτικού πληθυσμού στις πατρίδες τους και στα «συμμαχικά» κράτη. Για όσους μείνουν (σε ποσοστό κάτω του 1% του ελληνικού πληθυσμού) καθίσταται σαφές, ότι το Ελληνικό Σύνταγμα, τα Ατομικά Δικαιώματα και η θέση της γυναίκας ισχύουν και για αυτούς, και είναι ισχυρότερα τυχόν διαφορετικών τους πεποιθήσεων. Αντίσταση στην Γκετοποίηση, στον «Πολυπολιτισμό», στον κατευθυνόμενο Ρατσισμό σε βάρος Ελλήνων και αλλοδαπών.
Σήμερα απέναντι στην Ξένη Κατοχή μας ενώνει πρώτα η πατριωτική ιδιότητα
Η Λαϊκή Δεξιά, η Πατριωτική Αριστερά και το Κέντρο, που πιστεύει ότι «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», είναι οι φυσικοί σύμμαχοι, είναι η Νέα Εθνική Αντίσταση όπως στην 1η Γερμανική Κατοχή που πολέμησαν μαζί βασιλικοί αξιωματικοί με αριστερούς αντάρτες. Και αυτή τη φορά θα παραμείνουμε ενωμένοι μετά την Απελευθέρωση! Τέλος συγκρίνοντας τη χθεσινή και τη σημερινή βαρβαρότητα των «συμμάχων» με εμάς τους Έλληνες να μην ξεχνάμε:

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
«Μια γενιά που έψελνε τα δικαιώματά της, ποτίζοντας τα σπαρτά με περίσσιο αίμα»
Εμείς θα γίνουμε η αρχή της ήττας της Νέας Τάξης και του 4ου Ράιχ. Η απελευθέρωσή μας αποτελεί Εθνικό μας Δικαίωμα, αλλά και Πανανθρώπινό  μας Καθήκον που θα δώσει ελπίδα στους λαούς και τα έθνη που στενάζουν, πάλι, κάτω από τη γερμανική μπότα.

Πολιτική Ιδεολογία
Τα μέλη της Ελεύθερης Ελλάδας πιστεύουν στην Ισότητα των Ανθρώπων, την Ελευθερία και τη Φιλαλληλία. Ταυτόχρονα αισθάνονται μέλη του Ελληνικού Έθνους που καθιέρωσε όλες τις σημερινές, ανθρώπινες αξίες: με την Αρχαιότητά του τις τέχνες, τις επιστήμες και την Πολιτική Δημοκρατία· με το Βυζάντιο και την Ορθοδοξία την Ανθρώπινη Ισότητα και τα Κοινωνικά Δικαιώματα. Αυτό το Έθνος με την Εθνική του Παλιγγενεσία κατάργησε την τυραννική «Ιερά Συμμαχία», και συνέβαλλε όσο κανένα στην συντριβή του Φασισμού στο πεδίο της μάχης και της Εθνικής Αντίστασης.
Τέλος πιστεύουν στο δικαίωμα του κάθε Έθνους να καθορίζει ανεπηρέαστα την Μεταναστευτική Πολιτική του, και στο δικαίωμα όλων αυτών των Ανθρώπων - που η Νέα Τάξη ξεριζώνει και περιφέρει - να ζήσουν πάλι, πίσω στην πατρίδα τους με προκοπή και αξιοπρέπεια.

Μέλη
Δεν γίνονται δεκτά ως μέλη  της Ελεύθερης Ελλάδας και διαγράφονται αν έχουν εγγραφεί: […] όποιοι έχουν συκοφαντήσει τον Ελληνικό Λαό  - ανήκουν σε ομάδες χωρίς δημοσιευμένους στόχους και δημόσια καταγεγραμμένη, γνωστή διοίκηση - έχουν συνεργήσει στη σημερινή κατάσταση φτώχιας και αποψίλωσης των δικαιωμάτων του Λαού και του Έθνους. Η Ελεύθερη Ελλάδα δέχεται εργαζόμενους (στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα), συνταξιούχους, εμπόρους, ελευθέρους επαγγελματίες, επιχειρηματίες, σπουδαστές, άνεργους κτλ· δεν δέχεται μέλη ανεπάγγελτους-«επαγγελματίες πολιτικούς», μακροχρόνια αποσπασμένους συνδικαλιστές, όσους ασκούν παρασιτική οικονομική δραστηριότητα.

ΥΓ. Αναλυτικότερα  οι θέσεις και οι αναλύσεις μας στη: http://tiny.cc/elel