Σάββατο 12 Απριλίου 2014

ΑΡΘΡΟ




ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ

Εθνική Ανεξαρτησία, Εθνικό Νόμισμα (Δραχμή),

 Δημοκρατία, Ευημερία
Εμείς που αντιλαμβανόμαστε την πραγματικότητα της Ξένης Κατοχής και της Νέας Τάξης, εμείς που δεν κατάπιαμε τα τερατολογήματα της «κρίσης» και του «χρέους», καταλήξαμε στην απόφαση Να διεκδικήσουμε Ελεύθερη Ελλάδα, γιατί:

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΗ - ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ - ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΕΟΣ!

Οι Γερμανοί, και λοιποί «σύμμαχοι», χρησιμοποιώντας όπλα οικονομικά και κυρίως επικοινωνιακά, πετυχαίνουν τα αποτελέσματα μιας πολεμικής ήττας σε βάρος της Ελλάδας, χωρίς να χάσουν ούτε ένα στρατιώτη. Εμείς έχουμε χιλιάδες νεκρούς από αυτοκτονίες, από έλλειψη στοιχειώδους ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης…

H μέθοδος τους είναι εξαιρετικά απλή: ελέγχοντας απόλυτα μέσω του Ευρώ και της Τρόικας, περιορίζουν δραματικά την κυκλοφορία του χρήματος και έτσι καταστρέφουν την οικονομία της χώρας. Παράλληλα με την επιβολή του «σκληρού» Ευρώ η οικονομία μας έχασε την  ανταγωνιστικότητά της.



Τα Εφτά (7) Άμεσα  Μέτρα για την Επιβίωση της Ελλάδας

«Η προκοπή για τους ελεύθερους, για μας»

1ο) Έκδοση Χρήματος, αρχικά σε Ευρώ, (λογιστικού και σε φυσική μορφή όπως στην Ιρλανδία και Γερμανία)   για  τη δημιουργία Χρηματικής Ρευστότητας, για την αναζωογόνηση της Οικονομίας-Αγοράς και για την αποκατάσταση της Κοινωνικής Δικαιοσύνης: αυξήσεις μισθών και συντάξεων, φτηνός τραπεζικός δανεισμός και φοροαπαλλαγές για τις Ελληνικές Παραγωγικές Επιχειρήσεις·

2ο) Κατάργηση της Παρασιτικής Οικονομίας (των εισπρακτικών εταιρειών, των ενεχυροδανειστηρίων, των «εργολάβων δημοσίων έργων», των διοδίων κτλ.).Η Παραγωγική Οικονομία απορροφά τους πόρους και τους εργαζόμενους. Αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της χώρας, των πλουτοπαραγωγικών πόρων, και της γεωπολιτικής θέσης.

3ο) Παλλαϊκή Άμυνα και Δημοψηφίσματα (όπως στην Ελβετία). Τα δημοψηφίσματα γίνονται με λαϊκή πρωτοβουλία, με συλλογή υπογραφών και μπορούν να καταργήσουν κάθε πράξη και νόμο της Κυβέρνησης, αλλά και να προκαλέσουν άλλους νόμους.

4ο) Κατάργηση, αμέσως, όλης της Κατοχικής Νομικής Παραγωγής και των Μνημονίων, απομάκρυνση της Τρόικας, διεκδίκηση των Πολεμικών Αποζημιώσεων και του Κατοχικού Δανείου από τη Γερμανία. Άμεση ακύρωση των απολύσεων και των διώξεων της Κατοχής. Αναστροφή όλων των κατασχέσεων και των πράξεων τοκογλυφίας από Δημόσιο, τράπεζες, ενεχυροδανειστές κτλ (όπως έγινε και στη λήξη της 1ης Γερμανικής Κατοχής1941-44). Τα χαράτσια επιστρέφονται. Μονομερής διαγραφή του Επονείδιστου «Χρέους» με βάση το Διεθνές Δίκαιο για να σταματήσει η αφαίμαξη του Λαού από «συμμάχους», κερδοσκόπους και τοκογλύφους.

5ο) Καταλογισμός Ευθυνών (πολιτικών και νομικών) για την εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού, την κατάργηση του Ελληνικού Συντάγματος  από το 2010, καθώς και για τη διαχρονική κλοπή του Δημόσιου Χρήματος.

6ο) Εθνικό Νόμισμα, επιστροφή στην Δραχμή, η μετατροπή γίνεται στην αρχική τιμή (1Ευρώ=340,75Δρχ), οι καταθέσεις σε Ευρώ παραμένουν ακέραιες σαν συνάλλαγμα, τα δάνεια δραχμοποιούνται. Έτσι καταθέτες και οφειλέτες θα ωφεληθούν, όταν θα προχωρήσουμε σε μια λογική υποτίμηση για τόνωση της ανταγωνιστικότητας, επιπλέον οι μετανάστες απομακρύνονται από χώρες χωρίς «σκληρό νόμισμα» όπως το Ευρώ. 

7ο) Επίλυση του Μεταναστευτικού, και προώθηση του πλεονάζοντος μεταναστευτικού πληθυσμού στις πατρίδες τους και στα «συμμαχικά» κράτη. Για όσους μείνουν (σε ποσοστό κάτω του 1% του ελληνικού πληθυσμού) καθίσταται σαφές, ότι το Ελληνικό Σύνταγμα, τα Ατομικά Δικαιώματα και η θέση της γυναίκας ισχύουν και για αυτούς, και είναι ισχυρότερα τυχόν διαφορετικών τους πεποιθήσεων. Αντίσταση στην Γκετοποίηση, στον «Πολυπολιτισμό», στον κατευθυνόμενο Ρατσισμό σε βάρος Ελλήνων και αλλοδαπών.

Σήμερα απέναντι στην Ξένη Κατοχή μας ενώνει πρώτα η πατριωτική ιδιότητα

Η Λαϊκή Δεξιά, η Πατριωτική Αριστερά και το Κέντρο, που πιστεύει ότι «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», είναι οι φυσικοί σύμμαχοι, είναι η Νέα Εθνική Αντίσταση όπως στην 1η Γερμανική Κατοχή που πολέμησαν μαζί βασιλικοί αξιωματικοί με αριστερούς αντάρτες. Και αυτή τη φορά θα παραμείνουμε ενωμένοι μετά την Απελευθέρωση!


Το γραφείο τύπου της κίνησης «Ελεύθερη Ελλάδα», elellada@yahoo.com